Behandlingar

Vi utför det mesta inom hårvård och är utbildade inom allt vi erbjuder. Oavsett om du vill göra vanlig klippning, färga håret, sätta i löshår eller göra ögonfransförlängning börjar vi alltid med att du förklarar dina önskemål och visioner. Är du osäker ger vi dig tips och förslag. Vi hjälper dig sedan på bästa sätt för att uppnå dina visioner.

Är du ute efter en frisörtjänst eller någon form av hårvård som inte finns med i vår lista? Då är Du välkommen att ringa oss på telefon 0510-10210.

Priser för våra behandlingar hittar du i vår prislista.

Klippning på HairDesign

Klippning

Vi hjälper dig att hitta rätt frisyr och form. I alla klippningar ingår hårtvätt i massagestolar. Vi fönar och stylar alltid håret efter.

Hårfärgning på HairDesign

Hårfärgning

Vi arbetar för att få fram rätt färg/nyans och vilken färg/slingteknik som passar just ditt hår bäst. Vi använder oss av Vero K-pak Color system som är den enda hårfärgen som faktiskt reparerar håret samtidigt som man färgar det. Det blir glansiga och långvariga resultat.

Håruppsättning & makeup på HairDesign

Håruppsättning & makeup

Vi hjälper dig att hitta rätt uppsättning som passar dig. Vilken typ är du? Den klassiska, romantiska, trendiga m.fl. Vi jobbar med FACE Stockholm när vi lägger make up. Har även detta till försäljning på salongen.

Löshår/extensions på HairDesign

Löshår/extensions

Vi arbetar med microringar och keratinvax som fästen när vi sätter i löshår. Vi förlänger hår, ger förtjockning eller sätter i enstaka slingor som effekter.

Permanent på HairDesign

Permanent

Vi utför både vanlig permanent och rakpermanent. Permanent kan man även använda sig av på vissa partier för att få effekter som kan framhäva vissa frisyrer.

Ögonfransfärgning och bryn på HairDesign

Ögonfransfärgning och bryn

Vi färgar dina egna fransar och bryn. Med pincett formar vi också brynen.